Spanien
Dansk English Svenska

Villa til salg i Buena Vista

Malaga, Buena Vista, PROCSW-BVH-001

Villa til salg i Buena Vista

Del boligen

Dette projekt er beliggende i et privat community – en fremragende beliggenhed i Mijas med panoramaudsigt over hav og bjerge.

Nær det kommercielle område ”El Higueron” og mindre end 15 minutter kørsel til Malaga International Airport, er et perfekt sted at eje en luksus moderne boutique villa.

Denne nye 26 villa udvikling er beliggende på forskellige grundarealer fra 500 – 900 kvm med forskellige designs inden for moderne og åbne rum moderne. Villaer fra 264 – 393 kvm afhængigt af model og grund.

Projektet er designet til at kombinere et slankt arkitektonisk design med en fredelig naturindstilling omgivet af fyrretræer og det smukke bjerg Mijas.

Et af de mest bemærkelsesværdige designelementer i villaerne er brugen af store vinduer for at maksimere lys og rum. I den åbne planløsning er vinduerne i fuld højde, fra gulv til loft.
Der er et udvalg af storslåede villaer, der tilbyder et moderne design ved hjælp af miljøvenlige bæredygtige materialer af høj kvalitet. Denne kombination af design og teknologi giver mulighed for at opbygge stilfulde villaer med høj energieffektivitet. Designet og bygget af ”Strata” vores interne arkitekt team, har vi forskellige modeller, der kan tilpasses til hver enkelt køber.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-BVH-001

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 11689es
Kontantpris (EUR)
535.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
153
Grundareal
552
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
3
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk