Spanien
Dansk English Svenska

Villa til salg i El Paraíso

Malaga, El Paraiso, PROCSW-NOK010

Villa til salg i El Paraíso

Del boligen

Designet af denne villa stammer fra en klassisk symmetri-fortolkning. Den bringer liv til en to etagers veranda, der minder om de monumentale bygninger i Rom. Bygningen er indrammet af naturlig sort sten og giver en minimalistisk effekt.

Indgangsfacaden mod nord, er en afspejling af den sydlige facade. En to etagers høj dør og facade dækket med samme sorte natursten åbner op til indgangen til huset. Beton anvendes til resten af facaden, mens træelementerne er indarbejdet for at give varme. Vand spiller også en ledende rolle ved begge facader, der omfatter damme, hvis refleksioner giver et samspil af lys samtidig med at det bidrager til komfort og ro.

I stueetagen er køkken, spisestue, åben stue med loft til anden sal, et garderobeskab og toilet fordelt i åben plan ledet af en trappe til anden sal.

Første sal er opdelt i to fløje, en fløj med to soveværelser og fælles badeværelse, og den anden fløj hvor vi finder master soveværelset med walk-in closet og eget badeværelse. Værelserne er forbundet via en gang der er beklædt med træ. Et ovenlysvindue på trappen oplyser på naturlig vis dette utrolige atrium.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-NOK010

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 11654es
Kontantpris (EUR)
1.400.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
743
Grundareal
1300
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
4
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk