Spanien
Dansk English Svenska

Villa til salg i La Duquesa

Malaga, La Duquesa, PROCSW-OTE001

Villa til salg i La Duquesa

Del boligen

Designet er moderne og friskt. De vandrette linjer, parallelt med havet, skaber en symmetrisk form, mens de lodrette linjer bryder det symmetriske og giver bevægelse til villaen.
Beliggende på 2 etager, vil denne rummelige villa blive bygget ved hjælp af kun de fineste materialer hele vejen igennem.
Loftet på første sal dækker delvist terrassen som deles af alle værelser, hvilket gør det let at komme ind bekvemt i henhold til tidspunktet for dagen og sæsonen.
Villaen er designet med de nyeste teknikker til at have en økologisk og lav vedligeholdelsesbygning og for at maksimere sammensmeltningen af indendørs og udendørs, der er så vigtig for tropisk levevis.
Det åbne plandesign fokuserer på forholdet mellem udvendigt og indvendigt, hvilket giver anledning til et unik harmonisk rum.
Det store soveværelse har walk-in closet og nyder glæde af et luksuriøst eget badeværelse. Hvert enkelt element, der starter fra arkitekturen, der giver form til bygningen til det mindste design detaljer, forfølger den samme filosofi og bruger det samme sprog.
Alle de kvaliteter, vi bruger i vores huse, er høj standard.

Det indre af huset er designet til at være flydende og kontinuerligt. Designet med forskellige fællesområder til dag- og eftermiddags lys i henhold til solen.
Vores interne interiørdesignere vil samarbejde med dig for at finde de bedste valg i møbler og detaljer.
Disse villaer ligger strategisk i Costa del Sol tæt på forskellige havne: Duquesa, Estepona og Puerto Banus. Du finder alle former for tjenester og faciliteter såsom restauranter, internationale skoler, polo og golf inden for få minutter.
Disse villaer er lavet til at leve komfortabelt, med fantastisk udsigt over Middelhavet og gå afstand til stranden.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-OTE001

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 11675es
Kontantpris (EUR)
495.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
172
Grundareal
519
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
3
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk