Spanien
Dansk English Svenska

Villa til salg i Mijas Golf

Malaga, Mijas Golf, PROCSW-SPS001

Villa til salg i Mijas Golf

Del boligen

Skandinaviske designhuse
Inspireret af skandinavisk kvalitet og minimalistisk design har vores arkitekter skabt boliger med de fineste standarder inden for energieffektivitet og materialer.
Husene ligger med en smuk udsigt over Mijas’ dale, nord for Fuengirola, med kun 20 minutter til Malaga lufthavn.

Disse moderne huse er designet til at blive nydt hele året rundt og har åbne rum, store glasdøre og et funktionelt layout med op til 4 soveværelser. Terrassen, haven og infinitypoolen er elegant integreret med huset for at skabe et unikt indendørs-udendørs rum.

Alle vinduer og glasdøre leveres med aluminiumsrammer af høj kvalitet og har tredobbelt glas, som blokerer UV-stråler om sommeren og isolerer huset fra kulden om vinteren. Det moderne sandfarvede flisegulv løber gennem hele huset og strækker sig ud på terrassen. Gulvet kan opvarmes for at sikre et komfortabelt indendørs miljø hele året rundt.

Vi har mange års erfaring inden for byggeri i Danmark og bruger kun nøje udvalgte materialer i hele huset. Alle husenes gulve er lagt med sandfarvede fliser, og badeværelserne er udstyret med egeskabe, dræn skåret ud af sten og Grohe sanitetsarmaturer. Nordisk Design-køkken blander hvide skabe, lokale stenplader og moderne fuldt integrerede Siemens-hvidevarer, hvilket skaber et minimalistisk, men varmt udtryk.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-SPS001

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 11667es
Kontantpris (EUR)
850.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
365
Grundareal
800
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
5
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk