Spanien
Dansk English Svenska

Villa til salg i Torremuelle

Malaga, Torremuelle, PROCSW-TER-TB-OV5

Villa til salg i Torremuelle

Del boligen

Dette er et eksklusivt sæt af otte forskellige villae, alle færdige med høj standard af bygningskvaliteter.

Denne nye udvikling kommer med et stort udvalg af kvaliteter og moderne designs, hvilket gør dette projekt til en unik mulighed kun 200 meter fra stranden og med beliggenhed på Benalmadena-kysten. Dette er en privilegeret beliggenhed i den nedre zone af urbaniseringen Torremuelle. Der er gåafstand til alle de tjenester, som Torremuelle tilbyder, f.eks .: handelszone, legeplads, sport og social zone, international skole, togstation, kun 14 kilometer fra lufthavnen og 20 kilometer fra Malaga centrum.

Disse eksklusive villaer er beregnet til familier eller personer, der søger rummelig indvendig plads, sikkerhed og privatliv. Det er et lukket boligkompleks med adgangskontrol og en enkelt indgang, hvilket gør det til et privat sted for dig og din familie.

Hver villa er unik og eksklusiv, men i alle dem finder vi en stueetage med stort køkken åbent til stuen, en fremragende forbindelse mellem det indvendige og udvendige takket være størrelsen og designet af de storslåede terrasser. På øverste etage finder du et stort soveværelse, badeværelse og sekundært soveværelse, som du kan omdanne til omklædningsrum, hvis du ønsker det. På loftet vil du nyde et perfekt ophold for at give dig den brug, som din livsstil har brug for: kontor, gym, studierum, spil eller gæsteværelse samt en solterrasse med havudsigt.

Ud over alt det ovenstående har hver villa en planløsning med mulighed for at tilpasse dit nuværende eller fremtidige behov med naturlig belysning. Designet af hvert hus er blevet omhyggeligt gennemtænkt, med elegante, moderne linjer og høj kvalitet, en unik mulighed for at få et hjem, der er tilpasset af dig selv.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-udland.dk REF: PROCSW-TER-TB-OV5

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 11690es
Kontantpris (EUR)
390.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
243
Grundareal
297
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
5
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk