Spanien
Dansk English Svenska

Flot nyrenoveret lejlighed i Raval

Barcelona , El Raval , PROBCL-DID009

Flot nyrenoveret lejlighed i Raval

Del boligen

Flot renoveret lejlighed beliggende i en gammel bygning i hjertet af Raval, to minutter fra Rambla del Raval, i byens historiske centrum.

Det er en unik hjørne lejlighed med tre balkoner, store trævinduer, der giver en masse naturligt lys, høje lofter med flotte træbjælker.De originale mosaikfliser er bevaret og rengjort såvel som poleret, mens der også er lagt parketgulve i andre dele af hjemmet. Renoveringen er gennemført med respekt for de oprindelige elementer.

Både vand og elektricitet er udskiftet. Der er aircondition med varm og kold luft. Køkkenet er fuldt udstyret med køleskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, ovn og keramisk kogeplade.

Nå du kommer ind i lejligheden, går du gennem en korridor tilgår, et åbent køkkenalrum og det største soveværelse med dobbeltseng og egen balkon. Det andet dobbeltværelse er lavet i sammenhæng med stuen gennem en stor skydedør, hvilket giver fleksibilitet i fordelingen af ​​det nuværende rum. Lejligheden har et komplet badeværelse der er fuldt møbleret

Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROBCL-DID009

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11582es
Kontantpris (EUR)
265.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
58
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk