Spanien
Dansk English Svenska

Luksuriøs lejlighed til salg

Barcelona, Catalonien

Luksuriøs lejlighed til salg

Del boligen

Denne 160 lejlighed ligger ved side af Barcelonas omdrejningspunkt Plaça Cataluña, og lokaliseret mellem kvarteret Eixample og Ciutat Vella.

Lejligheden er ny renoveret i juli 2018, lejlighedens still er ny moderne, der møder de rustikke murestensvægge og de klassiske Catalanske gulve.

2 smukke badeværelse, begge har catalanske gulve, matterede glas og materialer i en romantisk rustik stil. Begge badeværelser har en god størrelse, og giver gode indretningsmuligheder.

Lejligheden har en tilhørende terrasse på 22, som giver god mulighed for at indrette et dejligt sted til at nyde de lange sommeraftner.
De 2 store soveværelse i lejligheden ligger ud til terrassen, hvilket gør det nemt at nyde sin morgenkaffe i rolig og behagelige omgivelser. Der er et tredje og mindre værelse i lejligheden også.

Et stort smukt køkkenalrum, køkkenet er bygget i lyse og træ elementer, som er en smuk kontrast til den rustikke murestensvæg.

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11515es
Kontantpris (EUR)
1.100.000
Boligareal
160
Show price in
Lokal kontakt: Tine Mathiassen

Tlf: +34645257644
Mail: Send e-mail

Casamona Real Estate
Casamona Real Estate
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk