Spanien
Dansk English Svenska

Lys og moderne lejlighed i Raval

Barcelona , El Raval, PROBCL-DID008

Lys og moderne lejlighed i Raval

Del boligen

To 65m2 lejligheder i Raval, to minutter fra Paral·lel metrostation. Begge soveværelser er placeret, så morgensolen lyser rummet op og i stue / spisestue har du eftermiddagssolen, det betyder at lejligheden er dejlig lys hele dagen. De to lejligheder er nøjagtigt ens, den ene er placeret på tredje sal og den anden på fjerde sal.

Der er to soveværelser med dobbeltsenge, det ene værelse har en balkon og det andet har et dejligt stort vindue ud til Sant Bertran gaden, begge med åbne skabe og kommoder. Der er også et stort badeværelse med plads og forud-installation til vaskemaskinen.Køkkenet er placeret i det centrale rum, der forbinder soveværelser og stuen, med store vinduer til en dejlig og åben gårdhave.

Køkkenet er udstyret med integreret køle-fryseskab og opvaskemaskine, ovn, komfur og emhætte. Desuden er der installeret aircondition med kold og varm luft til hver af værelserne såvel som stuen.

Der er højt til loftet, i nogle områder med træbjælkerne fra den originale konstruktion. Vinduerne er lavet af nyt træ med dobbeltruder og med respekt for den originale stil. På gulvet er der lagt parket parketgulve og klinker med geometriske former og farver.

Alle installationer som f.eks. vand og elektricitet er nye. Lejligheden er leveret fuldt udstyret og møbleret, så du kan tage den i brug med det samme.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROBCL-DID008

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11583es
Kontantpris (EUR)
298.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
65
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk