Spanien
Dansk English Svenska

Moderne lejlighed på 90m2

Barcelona , El Clot , PROBCL-DID005

Moderne lejlighed på 90m2

Del boligen

Moderne lejlighed på 90m2 beliggende i Clot-kvarteret, et minut fra metrostationen Clot (L1-rød linje) og tre minutter fra den smukke Rogent-gade. Bygningen er i meget god stand, og der er elevator.

Lejlighedens rum og værelser ligger langs en korridor, der opdeler den i opholdsstuen med stue-køkken (udstyret med køleskab, opvaskemaskine, keramisk kogeplade og ovn) og resten af værelserne og badeværelserne. Lejligheden har to soveværelser med dobbeltsenge og indbyggede garderobeskabe: det ene er en suite på 12,5m2 med et komplet badeværelse og det andet er på 9m2. Derudover er der et andet badeværelse, også komplet.

I ejendommen, finder du et lille rum/værelse med plads til vaskemaskine. Du får aircondition i stuen og begge værelser har aircondition.

Nogle af vinduerne er nye aluminiums vinduer med dobbeltglas, mens andre er blevet bevaret og restaureret det originale træ. I spisestue og soveværelser er gulvet lagt i parket, lavet af naturlig eg og på badeværelserne, finder du smukke sekskantede porcelænsfliser.

Al installationen, både elektrisk og vand, er nyt og den nye vandvarmer kører på el. Lejligheden leveres fuldt møbleret og med hårde hvidevarer.

Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROBCL-DID005


Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11604es
Kontantpris (EUR)
390.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
90
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk