Spanien
Dansk English Svenska

Barcelona - Premià de Dalt. Villa 240 m2

Barcelona, Premia de Dalt, Torrent del Fondo 1

Barcelona - Premià de Dalt. Villa 240 m2

Del boligen

"Unik totalrenoveret bolig på 240m2 fra 1700-tallet med eksklusiv beliggenhed. Til boligen hører gammel romantisk have, pool og udsigt. Boligen ligger i byen Premià de Dalt, som har sit eget byliv året rundt, 20 km nord for Barcelona, tæt på strand og bjerge og nære kystbyer. Kommunen hedder el Maresme.

https://en.wikipedia.org/wiki/Maresme
https://www.instagram.com/trossetsdemaresme/
http://www.premiadedalt.cat/
https://www.instagram.com/ajpremiadedalt/

Idéel familie helårs- eller feriebolig, som pga. af sin beliggenhed og lokale byliv, er spændende at besøge hele året. Boligen er også perfekt til at dele mellem fx tre familier. Med sin direkte forbindelse til Barcelona er den let at komme til, så I kan tage på forlænget weekend. Boligen kan også anvendes som udlejlejningsbolig (skønnet lejeindtægt brutto 3500 euros pr. md) eller som skøn helårsbolig og status som sådan.
Boligen består af to plan samt et tårnværelse på tredje sal. I stueetagen bydes man velkommen af stor hall / åben stue. Herudover er en separat stue med pejs, spisekøkken med pejs samt et toilet. Første sal består af stort fordelingsområde med adgang til 4 soveværelser og 2 badeværelser. I tårnet, på trejde sal, er et selvstændigt værelse med adgang til terrassen, der har en vidunderlig 360 ° udsigt ud over byen, havet og bjergene.

Haveområdet er på 350 m² med en stor saltvandspool samt stort afslapnings-, spise- og grillområde, hvor man kan sidde i skyggen under de store morbærtræer.

Boligen er totalrenoveret og indflytningsklar. Flot finish og alt i høj kvalitet. Sten- og parketgulve, træværk indvendigt i perfekt stand, fuldt funktionsdygtige pejse, restaurerede originale bjælker og mere end 4 meter til loftet. Adgang til vand og indbygget drikkevandshane, elektricitet, gas, varme, aircondition, fiber wifi, arkitektoniske detaljer er velbevaret. Herudover åben garage med plads til 2 biler og 2 motorcykler.

Meget tæt på by, gode skoler i gå afstand, indkøb, lokale restauranter, havn, badestrand, naturpark i bjergene med fantastiske vandrestier og mountainbikeruter samt togstation, hvor du på 25 minutter med direkte `kystbanetog´ kommer til Barcelona centrum.

Sælger er dansker, som selv bor i området (gennem 30 år). Sælger - www.cabsacooking.eu - kan derfor være behjælpelig med alt det praktiske og formelle omkring salget og evt. senere vedligehold af bolig, have samt evt. udlejning. Huset fungerer nu som helårsbolig.

Premià de Dalt er en landsby i Maresme-regionen med en befolkning på 10.319 indbyggere og et område på 6,5 km² i en højde af 142 meter. Det ligger på den sydlige hældning af Sierra de Marina mellem Premià de Mar, Vilassar de Dalt og Teià. 20 km fra Barcelona meget godt forbundet med offentlig transport.

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 11711es
Kontantpris (EUR)
795.000
Årlig ejerudgift
750
Boligareal
240
Grundareal
400
Byggeår
1750
Antal rum
8
Antal soveværelser
4
Show price in
Boligen sælges direkte
af ejer

Tlf: 0034661320938
Mail: Send e-mail

Annoncen er oprettet af ejeren, som selv står for kontakt og yderligere information..
Stil et spørgsmål til ejeren
Send
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk