Spanien
Dansk English Svenska

Lejligheder i Punta Prima

Alicante, Punta Prima, PROCBS-TYW029

Lejligheder i Punta Prima

Del boligen

Panorama Mar er lejligheder i projektet Punta Prima, Torrevieja, med spektakulær udsigt over havet og stranden. Boligkomplekset tilbyder 2 og 3 soveværelses lejligheder med 2 badeværelser.

Alle lejligheder i første fase er sydvendte og har store terrasser der byder på storslået udsigt over Middelhavet. Lejlighederne er designet til komfort og bekvemmelighed, med fremragende materialer og et layout, der giver maksimal nydelse af de fælles områder i komplekset. Alle enheder leveres med en underjordisk parkeringsplads og opbevaringsrum.

Panorama Mar, er et privat lukket komplekts under overvågning døgnet rundt. Komplekset skiller sig ud for sine mange anlagte områder og komplette installationer, hvorfra du kan nyde solen og havudsigten; De fælles områder har 3 swimmingpools, hvoraf den ene er en ’infinitypool’ med jacuzzi. Børn vil have deres egen pool og legeplads, komplekset har også direkte adgang til promenaden.

Punta Prima ligger kun 5 km fra Torrevieja og er kendetegnet ved sine gode kommunikations- og sundhedsinfrastrukturer. Dens korte afstand til Alicante lufthavn og de omkringliggende tjenester der er til rådighed hele året rundt.

Kun 10 km væk finder vi Villamartín, Campoamor, Las Ramblas, Las Colinas og Lo Romero 18-hullers golfbaner samt La Zenia og Habaneras indkøbscenter.

Priser fra: €319.000 - €409.000
Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCBS-TYW029

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11274es
Kontantpris (EUR)
319.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
72
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
2
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk