Spanien
Dansk English Svenska

Eksklusive villaer til salg i Jávea

Alicante , Jávea, PROCBN-GEO5056

Eksklusive villaer til salg i Jávea

Del boligen

Indflytningsklar villa med 3 soveværelser i Javea

Mindre end 1 kilometer fra Middelhavet finder du denne fantastiske villa med 3 soveværelser og 3 badeværelser i Javea på en 1.000 m2 grund.

Når du kommer ind i villaen, er noget af det første du ser, det åbne køkken-alrum og stuen, der er 57 m2. På din højre side fra køkkenet, har du adgang til et praktisk opbevarings- og vaskerum.

I køkkenet er der brede gulv til loft vinduer med adgang til en hyggelig og praktisk overdækket veranda på 44 m2. Her finder du et udendørs køkken med grill. Ved siden af ​​spisepladsen finder du en anden glasskydedør, som fører dig til et mindre område mod terrassen. De store glasskydedøre lader masser af naturligt lys ind i villaen.

På venstre side af terrassen finder du 3 soveværelser og badeværelser. De to dobbelte soveværelser på 12 m2 har indbyggede skabe. De deler et badeværelse. Soveværelse på 25 m2 har eget badeværelse og direkte adgang til haven og terrassen.

Villaen er udstyret med en privat swimmingpool på 35m2 der er bygget efter høj standard, med mange specielle funktioner.

Syd for Denia og på den anden side af Montgo bjerget finder du Javea. Javea ligger mellem to klippesprækker, som har gjort Javea meget populært blandt turister. Tæt på 30.000 beboere findes i Javea og omkring halvdelen af ​​dem er udlændinge. På grund af bjergene og mange klipper omkring Javea finder du mange fantastiske strande

Priser fra: €615.000 - €695.000
Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCBN-GEO5056

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 11619es
Kontantpris (EUR)
615.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
152
Grundareal
1001
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
3
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk