Spanien
Dansk English Svenska

Luksuriøse villaer i Cumbre del Sol

Alicante , Cumbre del Sol , PROCBN-VAFAJ245

Luksuriøse villaer i Cumbre del Sol

Del boligen

Denne lækre og moderne villa med fantastisk havudsigt tilbyder en unik udsigt over Costa Blanca Nord. Beliggende i urbaniseringen Cumbre del Sol i Benitachell, mellem Javea og Moraira, en af de mest eftertragtede destinationer på Nord Costa Blanca, er villaen ideel til at opholde sig hele året rundt såvel som at nyde ferie perioder. Villaen befinder sig mere konkret på Residencial Jazmines, der er karakteriseret ved luksusejendomme og et højt infrastrukturs niveau, et lukket område med eksklusiv adgang for ejerne. Det indre af huset skiller sig ud for dets design og moderne stil med særlig opmærksomhed på detaljerne. Indgangen som fører gennem en rummelig hal ligger i den øverste etage og består af to soveværelser med eget badeværelse, rummelige skabe, en privat terrasse, en garage med plads til to biler og en trappe med moderne design, som fører til den vigtigste etage – stueetagen.
På stueetagen finder vi kernen af denne ejendom, dens fantastiske udendørs udstyr, en rummelig terrasse, infinity pool og et område til at nyde solen samt. udendørs lounge, så du også kan nyde den spektakulære havudsigt døgnet rundt. De store glasdøre i stuen, der fører til terrassen, skaber et varmt, lyst rum, der smelter sammen med spisestuen og et stort køkken, hvilket er udstyret med moderne apparater af seneste generation. Hovedetagen fuldendes med soveværelse og et påklædningsværelse. Ejendommen disponerer også et åbent rum i stueetagen, som kan genopbygges til gæstelejlighed, gymnastiksal, kontor, spillerum eller andet ejeren kan fantasere sig til.

Boligareal 378-1147m2

Priser fra: €1.087.799 - €2.813.507
Denne bolig bliver solgt af Bolig-Udland.dk
REF: PROCBN-VAFAJ245

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 11623es
Kontantpris (EUR)
1.087.799
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
378
Grundareal
0
Byggeår
0
Antal rum
0
Antal soveværelser
3
Show price in
Lokal kontakt: Christian Boesen

Tlf: 36964809
Mail: Send e-mail

Bolig-udland.dk
Bolig-udland.dk
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk