Sverige
Dansk English Svenska

Hus ekslusive Höganäs strand Skåne

Helsingborg, Smedhult, Skånes- Fagerhult

Hus ekslusive Höganäs strand Skåne

Del boligen

(SWEDEN HOUSE) :Skåne Guldkysten Ved Helsingborg. Ekslusiv beliggenhed med havudsigt 100 m fra sandstranden i det eftertragtet strandområde i Höganäs tät på Helsingborg & båden til Helsingör
Byg nyt hus

Sälges: Billig mindre hus med udsigt over havet, som kan anvendes som det er , direkt klar til indflytning tät på stranden og lystbådehavnen. Nye muligheder her: Byg nyt drömmehus og betalt först når det er klart

Super mulighed for finansiering under byggeriet: " Hus leverandörer giver mulighed for at bygge klart og betaler når nöglen udleveres.

www.vargardahus.se/vara-hus/

ell

www.alvsbyhus.se/sv/vara-hus/

Alle hus leverandörer i Sverige; www.hus.se

arkitekt tegnet nybygget hus billigt mange modeller fra www.prefabhome.eu priser fra 300.000 kr


Mulighed for at bygge drömmehuset findes idag godkendt byggelov på 150 kvm bolig + stor grill & solterrasse med udsigt til havet.Se eksempel på färdigt hus projekt Funkis stil på nabogrunden se billedet.

Idag findes et mindre charmerende hus på ca 50 kvm med en höj grund på 325 kvm og herfra fin havsudsigt og med kun ca100 m til stranden og Höganäs havsbad Kvickbadet. Gå afstand til alle restauranger og faciliteter i Höganäs centrum. Högarnäs er idag et ekslusiv villa omräde ved havet og det afspejler priserne på alle boliger i området hvilket har väret stigende de sidste 8 år i sträk.

Planlösning på huset idag;

Sovrum på 1 sal loft (lavt tag) samt gästerum på entreplan. På entreplan findes en mindre selvskapsrum samt en lille rum med spiseplads for 4 personer, lille badrum med dusch og separat toilett i allt ca 50kvm. Parkeringplads og wi-fi. terrassepladser. Mulighed at forvirkelige bygge dröm om et nyt hus på grunden ifölge byggeplan at bygge hus i 2 plan med 150 kvm boligareal. Prisen er attraktiv med tanke på at den store kurs forskel på danske & den svenske Krone kurs og man kan derfor bygge billigt i Sverige og med at ejdskatten er afskaffet og aflöst af en 0,75% af skattevurderingen som en kommunal afgift bo man billigt. Book fremvisning ell kör forbi og se på beliggenheden. Nabohuset er nyopfört og er et godt eksempel på maximalt udnyttelse af den spändnde beliggenhed så kan man forstille sig et lignende husprojekt opfört på grunden med masser af udsigt og udeplads på solterrassen.

Atraktivt beliggende med 150m2 mulighed for nyopförelse 100m fra sandstranden og med havsudsigt. Se på nedenstående tegninger af husprojektet.Sweden House consult Vi söger nye objekter gårde og liebhaver ejd. i hele syd Sverige.

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 10057sv
Kontantpris (DKK)
1.940.000
Årlig ejerudgift
5.600
Boligareal
50
Grundareal
325
Byggeår
1940
Antal rum
4
Antal soveværelser
1
Show price in
Boligen markedsføres af Sweden House Consult

Tlf: 0046725667750
Mail: Send e-mail

Sweden House er danskejet og specialiseret i bolighandel i Sverige
Andre boliger fra Sweden House
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Sverige
  • Hovedstad: Stockholm
  • Sprog: Svensk
  • Valuta: Kroner
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 9,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Stockholm, Skåne
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk