Thailand
Dansk English Svenska

Studio i City Center Residence

Bangkok, Pattaya, City Center Residence

Studio i City Center Residence

Del boligen

I City Center Residence er hver lejlighed fuldt møbleret i en ultra moderne, elegant stil. City Center Residence henvender sig til et internationalt publikum, der kræver høj kvalitet.

Med syv forskellige planløsninger, er City Center Residence yderst fleksibelt og giver køberen mulighed for at kombinere en eller flere lejligheder, så det passer til personlige ønsker og behov.

City Center Residence tilbyder et udvalg af ultra moderne lejligheder designet af en af Thailands førende indretningsarkitekter. Lejlighederne varierer i størrelse fra 24,4 m2 til 68,5 m2 i "studio", 1 og 2-soveværelser planløsninger, i alt 668 lejligheder.

Denne lejlighed (type S) er en såkaldt "studio", hvilket svarer til en et-værelseslejlighed med stue og soveværelse i ét samt køkken-niche og badeværelse. Fra stuen er der udgang til en stor balkon med skøn udsigt.

Disse omhyggeligt gennemtænkte lejligheder er designet med hensyn til effektiv pladsudnyttelse og bygget til beboernes storbylivsstil. Hver lejlighed er relativ rummelig og fuldt udstyret og indrettet i høj kvalitet.

Til lejlighederne hører en fantastisk pool samt et professionelt udstyret fitnesscenter. Receptionen er åben 24 timer og der er 24-timers security på stedet.

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 10132th
Kontantpris (THB)
1.590.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
24
Byggeår
2015
Antal rum
1
Antal soveværelser
1
Show price in
Ejendommen udbydes af Gateway Homes & Travel

Tlf: 40452254
Mail: Send e-mail

Udbydes gennem Gateway Homes & Travel
Boligen er en del af City Center Residence
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Thailand
  • Hovedstad: Bangkok
  • Sprog: Thai
  • Valuta: Bath
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 64,6 mio.
  • Tidszone: UTC+7
Populære ferieområder:
Bangkok, Phuket
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk