Bliv ejendomsmægler hos RobinHus

RobinHus er en ejendomsmæglerkæde, der gør tingene på en anden måde. Vi mener nemlig, at vores branche er i forandring, og det betaler sig for os som ejendomsmæglere at tænke nyt.

Den digitale udvikling har skabt nye forventninger hos kunderne; De vil have gennemsigtighed, jævnbyrdig dialog, og synlig value-for-money.

Teknologien giver samtidig os som mæglere mulighed for at arbejde mere frit og mobilt, og har frigjort os fra tidligere tiders behov for faste boligbutikker med vinduesudstilling.

Derfor har vi i RobinHus skabt et ejendomsmæglerkoncept, som kombinerer kundernes egen indsats som fremviser med vores professionelle markedskendskab, faglige viden og evne til at lukke handler.

Det virker, fordi der er fordele for alle parter: sælger får bedre indblik i sit salg og betaler et lavere salær, køber får fremvist boligen af den, der ved mest om den, og vi får et arbejdsliv med masser af kundekontakt og købsforhandlinger, men uden sene fremvisninger og Åbne huse i weekenden.

Og vores indtjening er god, fordi driftsomkostningerne er lave.

Er du en ambitiøs ejendomsmægler, der elsker faget, og synes du ligesom os, at det er spændende at tilbyde kunderne et alternativ til den traditionelle model? Så kan det være, at du skal være selvstændig ejendomsmægler hos RobinHus.

Kontakt os allerede i dag - vi vil glæde os til at fortælle dig mere om vores måde at arbejde på.

Ansøgning og mere information

Vil du høre nærmere om RobinHus i praksis, er du velkommen til at kontakte RobinHus-mægler Susanne Axelsen på telefon 42 46 47 48 eller sax@robinhus.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vores koncept kort fortalt

Effektivt boligsalg og fast, lavt salær

Vi har skræddersyet vores koncept, så vi kan tilbyde et effektivt og trygt boligsalg til et salær, som er til at forstå:

Kr. 34.995 inkl. moms – uanset boligens pris.

Hos RobinHus-mægleren er det ejeren selv, der viser frem – simpelthen fordi det virker!

Det gør det fordi det giver fordele for alle i handlen:

Køber får lov til at tale med den der ved mest om boligen, kunden får føling med sit eget salg og betaler lidt mindre i salær, og vi kan koncentrere vores arbejde om de seriøse købere og sparer aftener og weekender.

Fuld sikkerhed og tryghed

Resten af processen foregår på nøjagtig samme måde hos os som hos andre ejendomsmæglere: Vi vurderer ejendommen, udarbejder salgsopstillingen, vi fører forhandlingerne med køberne og sørger for, at salget bliver gennemført korrekt – også efter at underskrifterne er sat på købsaftalen.

Høj kvalitet og stor kundetilfredshed

Vi er drevet af viljen til at skabe gode kundeoplevelser, og arbejder ud fra en effektiv infrastruktur, der gør det nemt og meget omkostningslet at fungere som RobinHus-mægler. Det gælder såvel i opstarten som ny RobinHus-mægler som i den løbende drift.

Vi søger ejendomsmæglere i hele landet bl.a. i:

Jylland

Esbjerg
Holstrbro
Herning/Ikast
Frederikshavn
Ringkøbing
Randers
Ribe
Varde
Thisted

Sjælland

Københavnsområdet

Fyn

Odense
Svendborg
Faaborg