Overvejer du at sælge?

RobinHus giver dig en gratis salgsvurdering

Når du skal i gang med at sælge din bolig, så er udgangspunktet, at vi sammen finder ud af, hvor meget du egentlig kan få for din bolig. Derfor tilbyder RobinHus altid en gratis salgsvurdering. Vi kommer ud og besøger dig og vores mægler giver et realistisk bud på, hvad din bolig er værd. Herudover gennemgår vi, hvad der ellers kommer til at ske i salgsforløbet, og hvordan vi håndterer salget. Her vil vi eksempelvis gå igennem salgets dokumenter, fotografere boligen, diskutere eventuel markedsføring og fortælle lidt om, hvor let og praktisk det er selv at stå for fremvisningen af boligen. Derudover svarer vi på de spørgsmål, du måtte have, og noterer ned med henblik på at kunne udfærdige et salgsbudget. Dét giver dig en overskuelig start boligsalget.

Bestil en gratis salgsvurdering i dag. Så kan du høre om fordelene ved RobinHus og sætte dit salg i mere håndgribelige rammer. Vi mener ikke det behøver koste en formue at sælge sin bolig, og så er der mere til dig.


En gennemskuelig salgsvurdering
Hvor meget er de forskellige boligtyper værd? Hvordan påvirker beliggenheden prisen? Og hvilken stand er boligen egentlig i? Der er med stor sandsynlighed gået mange spørgsmål gennem hovedet på dig, i takt med at du er blevet mere og mere klar til at sælge din bolig. Hos RobinHus synes vi derfor kun, at det er rimeligt, du får svar. Der er nemlig et væld af faktorer, som har betydning for, hvad din bolig er værd.

Ved at vælge RobinHus som din ejendomsmægler, er du garanteret en salgsvurdering, som er til at forstå. Vi kender markedet og nabolaget og ved derfor, hvad der er efterspurgt i området. Det giver dig en realistisk vurdering af din bolig – og skaber mere værdi for dine penge senere i forløbet.


Sådan foregår en salgsvurdering af din bolig
Når du skal have en salgsvurdering af din bolig, så får du en af vores ejendomsmæglere ud til dig. Mægleren har på forhånd forberedt sig på netop din bolig. Det betyder, at der er blevet kigget på lignende boliger i området: Hvad der er til salg for og senest solgt for. Derudover har mægleren undersøgt liggetiden for disse boliger og hvilken, udvikling der er i netop dit kvarter. Det har nemlig en betydning for prissætningen, hvis du eksempelvis ønsker et hurtigt salg - i modsætning til hvis du har “god tid”.

Som nævnt ovenfor går vi sammen igennem din bolig og taler om alt fra husets størrelse og indretning til kvarteret og hvilke faciliteter, der er i nærheden. Det kan være skole, indkøb og meget andet. Alt dette har nemlig også indflydelse på boligens værdi, og hvem der kan have interesse i købet.

Vi forventer ikke, at du har et stort kendskab til boligmarkedet eller hvad der, bogstaveligt, sælger. Derfor er en salgsvurdering en dialog, hvor vi sammen får prioriteret det vigtigste ved netop din bolig og salget af den. Her skal du derfor endelig stille spørgsmål til vores ejendomsmægler, da det er vigtigt, at vi hører om dine tanker og forventninger til forløbet. Det gør nemlig hele salgsforløbet overskueligt og giver dig den største værdi for pengene.


Sammen kan vi give den bedste vurdering
For at vores mægler kan give dig den mest præcise vurdering af udbudsprisen på dit hus, skal vi også bruge din hjælp. Blandt andet går det hurtigere, hvis du har papirer klar som eksempelvis oversigt over restgæld i ejendommen, BBR-ejermeddelelse, pantebreve, information om realkreditlån og lignende.

Vi gennemgår også alle tal og beregninger sammen med dig, så du er klar over, hvad salgsforløbet er bygget op omkring. Når ejendomsmægleren derfor har beregnet hvilken pris, din bolig kan sælges for, tager vi en dialog om det. Det samme gør vi, når vi har lavet en beregning af dit eventuelle overskud. På den måde kan vi arbejde i fællesskab, hvilket giver dig mere i sidste ende – både økonomisk og værdimæssigt.

Bestil salgsvurdering