Overvejer du at sælge?

Bestil salgsvurdering

RobinHus giver dig en gratis salgsvurdering

Når du skal i gang med at sælge din bolig - eller bare har brug for et check af hvad din bolig er værd - så tilbyder RobinHus en gratis salgsvurdering. Her er udgangspunktet, at vi sammen finder ud af, hvor meget du kan få for boligen, ved at vores mægler kommer ud og besøger dig og giver et realistisk bud på, hvad din bolig er værd. Nedenfor kan du læse mere om vores procedure, salgsvurdering, og hvad din rolle kommer til at indeholde.


RobinHus giver en overskuelig start på boligsalget

Når vores mæglere kommer ud og foretager en salgsvurdering af din bolig, så gennemgår vi altid, hvad der kommer til at ske i salgsforløbet, og hvordan vi håndterer salget. Her vil vi eksempelvis gå igennem salgets dokumenter, hvordan vi fotograferer boligen, diskutere eventuel markedsføring og fortælle lidt om, hvor let og praktisk det er selv at stå for fremvisningen af boligen. Derudover svarer vi på de spørgsmål, du måtte have, og noterer ned med henblik på at kunne udfærdige et salgsbudget. Dét giver dig en overskuelig start boligsalget.

Bestil en gratis salgsvurdering i dag. Så kan du høre om de økonomiske fordele ved RobinHus, og sætte dit salg i mere håndgribelige rammer. Vi mener nemlig ikke, det behøver koste en formue at sælge sin bolig.

En gennemskuelig salgsvurdering

Hvor meget er de forskellige boligtyper værd? Hvordan påvirker beliggenheden prisen? Og hvilken stand er boligen egentlig i? Der er med stor sandsynlighed gået mange spørgsmål gennem hovedet på dig, i takt med at du er blevet mere og mere klar til at sælge din bolig. Hos RobinHus synes vi derfor kun, at det er rimeligt, du får svar. Der er nemlig et væld af faktorer, som har betydning for, hvad din bolig er værd.

Ved at vælge RobinHus som din ejendomsmægler, er du garanteret en salgsvurdering, som er til at forstå. Vi kender markedet og nabolaget, og ved derfor hvad der er efterspurgt i området. Det giver dig en realistisk vurdering af din bolig – og skaber mere værdi for dine penge senere i forløbet.

Sådan foregår en salgsvurdering af din bolig

Når du skal have vurderet din bolig, får du enten besøg af en ejendomsmægler eller en Salg -og Vurderingsspecialist. De har på forhånd har forberedt sig på netop din bolig. Det betyder, at der er blevet kigget på lignende boliger i området: Hvad der er til salg lige nu, hvad de boliger koster, og hvad boliger i området senest er solgt for. Derudover har mægleren undersøgt liggetider for de boliger der er til salg og analyseret på, hvorfor de endnu ikke er solgt. Det betyder at mægleren har forberedt sig på hvilken udvikling, der er i netop dit kvarter. Det har nemlig en betydning for prissætningen, hvis du eksempelvis ikke har meget tid, og salget skal gå ekstra hurtigt.

Som nævnt ovenfor går vi sammen igennem din bolig og taler om alt fra husets størrelse og indretning til kvarteret og hvilke faciliteter, der er i nærheden. Det kan være skole, indkøb og meget andet. Alt dette har nemlig også indflydelse på boligens værdi, og hvem der kan have interesse i købet.

Vi forventer ikke, at du har et stort kendskab til boligmarkedet eller hvad der, bogstaveligt, sælger. Derfor er en salgsvurdering en dialog, hvor vi sammen får prioriteret det vigtigste ved netop din bolig og salget af den. Her skal du derfor endelig stille spørgsmål til vores ejendomsmægler, da det er vigtigt, at vi hører om dine tanker og forventninger til forløbet. Det gør nemlig hele salgsforløbet overskueligt og giver dig den største værdi for pengene.

 

Sammen kan vi give den bedste vurdering

For at vores mægler kan give dig den mest præcise vurdering af udbudsprisen på dit hus, skal vi også bruge din hjælp. Blandt andet går det hurtigere, hvis du har papirer klar som eksempelvis oversigt over restgæld i ejendommen, BBR-ejermeddelelse, pantebreve, information om realkreditlån og lignende.

Vi gennemgår også alle tal og beregninger sammen med dig, så du er klar over, hvad salgsforløbet er bygget op omkring. Når ejendomsmægleren så har beregnet hvilken pris, din bolig kan sælges for, tager vi en dialog om det. Det samme gør vi, når vi har lavet en beregning af dit eventuelle overskud. På den måde kan vi arbejde i fællesskab, hvilket giver dig mere i sidste ende – både økonomisk og værdimæssigt.Bestil en gratis salgsvurdering