Find din lokale mægler

Indtast dit postnummer og gå direkte til din lokale mægler

Find din lokale ejendomsmægler

Er du på udkig efter en ejendomsmægler, der kan hjælpe dig med køb af en ny bolig eller salg af din nuværende? Eller måske du har brug for begge dele? Hos RobinHus kan vi hjælpe dig med både køb og salg af boliger i dit lokalområde. Find en ejendomsmægler fra RobinHus øverst på siden, eller læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med salg og køb af din bolig.

Professionelt samarbejde ved dit boligsalg

Hos RobinHus har vi lavet lidt om på den gængse måde at købe og sælge boliger på for at tilbyde dig mest mulig værdi for pengene. Mange andre ejendomsmæglere overtager din nøgle, når boligen skal vises frem over for potentielle købere, men hos RobinHus står du selv for fremvisningen. Det giver et smartere, mere effektivt og personligt boligsalg.

Her arbejder vi nemlig altid sammen med dig, og vi mener, at det er i fællesskab, vi opnår det bedste boligsalg. Det er derfor ikke os, men dig, der viser din bolig frem. På den måde kan du vide dig sikker i, at alt det, der gør dit hus til et hjem, bliver understreget ved fremvisningen. Vi hjælper til gengæld med rådgivning, vejledning og en effektiv markedsføring af din bolig, der er med til at give dig det bedst mulige boligsalg.

Få en gratis salgsvurdering af din bolig

Når du skal sælge din bolig, er det først vigtigt at vide, hvad den er værd. Derfor kan du hos RobinHus få en gratis salgsvurdering, så du har en egentlig idé om, hvad du kan få for din bolig.

En gratis salgsvurdering hos os foregår på den måde, at der kommer en kompetent ejendomsmægler og besøger dig i din bolig. Den lokale mægler vil gå igennem din bolig sammen med dig, og der vil blive givet en realistisk salgsvurdering. Derudover vil vi snakke med dig om, hvordan salgsforløbet kommer til at foregå og meget mere. Læs mere om vores gratis salgsvurdering, og bestil en vurdering af din bolig her.

Flere fordele ved salg af bolig med RobinHus

Hos RobinHus går vi meget op i at tilbyde vores kunder maksimal værdi for deres penge, og derfor får du en utrolig skarp pris, der er svær at matche. Derudover får du en ejendomsmægler, der er kompetent og engageret, og som altid vil hjælpe dig med at sælge din bolig på en effektiv måde. Så er du garanteret en billig ejendomsmægler, som giver dig den bedste oplevelse, når du skal sælge din bolig.

Hos RobinHus får du altid:

  • Altid fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig
  • En gratis og realistisk salgsvurdering

Køb en bolig i dit lokalområde

Er du ved at kigge på nye boliger? Så kontakt din lokale RobinHus ejendomsmægler, som sammen med dig kan finde den bolig, du står og leder efter. Vi har altid en lang række af forskellige boligtyper til salg, så du kan finde din nye drømmebolig i hele landet. Vi har nemlig mindst én ejendomsmægler, der kan hjælpe dig med at finde boliger i Danmarks mange afkroge. Søg bolig i hele landet hos RobinHus.

Opret dig, og få besked på e-mail

Hvis du tilmelder dig RobinHus’ køberkartotek, kan du få besked lige så snart, der er nye boliger, som lever op til dine kriterier. Det eneste, du skal gøre, er at oprette dig, indtaste dine oplysninger, hvorefter vi sender dig et link, så du kan logge ind og opsætte alle de søgeprofiler, du kunne tænke dig. Så bliver det ikke meget nemmere at være boligsøgende. Læs mere om vores køberkartotek her.

Lyder RobinHus ejendomsmægler som noget for dig?

Hvis du kunne tænke dig at spare penge uden at gå på kompromis med et godt boligsalg, så er RobinHus’ ejendomsmæglere med garanti noget for dig. Vi hjælper dig til hver en tid med boligsalg og boligkøb i mange afkroge af landet. Øverst på siden kan du finde en ejendomsmægler fra RobinHus, der kan hjælpe dig med dine boligdrømme i dit postnummer.

Hvis du undrer dig over, hvordan RobinHus kan klare dit boligsalg til en så skarp pris, så kan du læse meget mere om vores faste lave salær og vores salgsmetoder. Hvis du har yderligere spørgsmål, må du hjertens gerne kontakte os på e-mail: kundeservice@robinhus.dk eller telefon: 33 11 10 06. Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med dine boligdrømme.Kan vi hjælpe dig?
Ring til os på 33 11 10 06

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig mandag - torsdag 9-16, fredag 9-15:30