Boligstyling giver et bedre salg

Forbered dig på et hurtigt salg!

De fleste købere ser rigtig mange boliger på nettet og sorterer hurtigt til og fra. Med boligstyling bliver interessen for din bolig vakt på splitsekunder og giver din bolig et forspring i forhold til andre boliger på nettet.

Boligstyling går ud på at få alle din boligs muligheder og kvaliteter til at træde helt frem, så flere købere bliver tiltrukket af lige netop din bolig. På den måde styrker boligstyling din bolig i konkurrencen mod andre boliger og øger værdien af din bolig. Du får det optimale boligsalg, når din bolig fanger købernes interesse med det samme.

RobinHus har brugt boligstyling som et effektivt salgsværktøj siden 2010, simpelthen fordi det virker! Boligstylisten ved, hvad køberne går efter, og den rette styling får efterspørgslen på boligen til at stige. Det har vi set utallige eksempler på!

Derfor giver boligstyling et hurtigere, mere effektivt salg til den højeste salgspris.

Sådan fungerer boligstyling i praksis

Boligstyling, går ud på at hjælpe din bolig i konkurrencen mod andre boliger på markedet ved at give den en optimal visuel præsentation - både på de fotos der vises på nettet og på fremvisningerne for køberne i virkeligheden.

En boligstylist er ikke smagsdommer, men en professionel som i salgsøjemed ser med friske øjne på din bolig og hjælper med at få dens styrker og potentiale til at træde tydeligt frem.

Det handler om at fremhæve boligens særegne kvaliteter og samtidig gøre dens appel så bred som muligt ved at fjerne personlige genstande, rydde op og få rummene til at stå tydeligt frem. Det gør det nemmere for køberne at forestille sig boligen nyindrettet med deres møbler og smag.

I praksis foregår det på den måde, at boligstylisten kommer ud og gennemgår din bolig sammen med dig og identificerer, hvad der kan gøres for at få boligens kvaliteter til at træde tydeligt frem for køberne. Det kan f.eks. være at vende sofagruppen, at flytte nogle møbler eller at rydde op der hvor ting har hobet sig op.

Vores boligstylist vil også rådgive dig, hvis du med fordel kan male en væg eller andre ting, hvor man med et enkelt kunstgreb kan gøre en stor forskel.

Boligstyling er et samarbejde, hvor du og din bolig høster belønningen i form af en stor fordel i konkurrencen med andre ejendomme på markedet - så enkelt er det.

Vil du høre mere?

Kontakt din lokale RobinHus mægler for at høre mere om hvordan boligstyling kan hjælpe dig og dit hussalg