Skøn ejendom i dejlige omgivelser

Langøvej 24, 4900 Nakskov

Utroligt charmerende ejendom beliggende i fantastiske omgivelser og med gode muligheder for udlejning eller erhverv - endvidere mulighed for flexbolig.

 

Ejendommen er beliggende få minutter fra Nakskov trukket lidt tilbage fra vejen i ugeneret omgivelser og med alle muligheder for at nyde naturen og dyrelivet i fulde drag.

Selvom man er midt i den lollandske natur, er der lagt fibernet ned til ejendommen.

 

Boligen på 178 m2 fremstår i pæn og yderst velholdt stand og bla. stort dejligt køkken/alrum, 2 pæne badeværelse, stort bryggers og mulighed for at etablere et bryggers eller lignende i forbindelse med garagerne, hvor der allerede er isoleret klargjort til vand og afløb.

 

 

Boligen indeholder bla. 3 gode værelser, 2 børneværelse og et voksen soveværelse samt 2 stuer. Med udgang til husets terrasse og den store dejlige have, hvor I kan nyde freden og roen.

 

Ejendommen opvarmes med pillefyr som suppleres af varmepumpe.

 

Udbygninger på i alt 757 m2 som fremstår i god stand bla. 673 m2 maskinhal der kan bruges til udlejning, laves om til hestebokse ellers er hallen ideel til håndværkeren. 

 

Der er desuden en dobbelt garage, i samme bygning er der klargjort et separat rum, der kan istandsættes til eksempelvis stort bryggers eller vaskerum. Endvidere en hyggelig gårdsplads med adgang til have.

Ejendommen er under udstykning - grundstørrelsen er derfor anslået til ca. 5.000 m2. 

Dog er det muligt at købe hele ejendommen på samlet 15.123 m2 for en merpris på kr. 200.000.

 

 

 

 

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

RobinHus Peter Langerup

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Boliger, der også kunne have din interesse