Bestil en gratis salgsvurdering

Din ejendomsmægler - Nyborg, Svendborg & Øerne

RobinHus er til dig, der gerne vil opnå en bedre salgspris og et 100% trygt boligsalg i Nyborg og omegn. Her har vi sparet dig for alle de unødvendige omkostninger, så du kun betaler for det, der har indflydelse på netop dit boligsalg.

Vis din egen bolig frem

RobinHus hjælper dig med at sælge din bolig, mens du sælger dit hjem. Så enkelt er det. Vi mener nemlig, at dit boligsalg vil gå meget bedre med dig som fremviser, mens vi forhandler, rådgiver og fuldfører handlen. Så kan du, helt afslappet, vise din bolig frem på allerbedste vis og fortælle om alle dens fortrin, mens vi sørger alt det andet.

Når vi gør dig til en vigtig del af boligsalget, er det fordi, at det netop er dig, der kender din bolig bedst. Du kan alle historierne og alle detaljerne - alt det, som en køber gerne vil vide. Din ejendomsmægler fra RobinHus står selvfølgelig lige bag dig under hele processen med gode råd, så du er godt klædt på til at fremvise boligen til potentielle købere.


Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

 

 

 

 


Jesper Milland · Ejendomsmægler 
31 14 56 60 · jem@robinhus.dk

Læs om din lokale RobinHus mægler

Mit navn er Jesper Milland, jeg er bosiddende i Nyborg og dækker Nyborg, Svendborg og øerne.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - vi er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og derfor vil køberne hellere møde dig på fremvisningen. Det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klarer alt andet.

Der er mange, der gerne vil sælge din bolig, men næsten ingen der vil fortælle dig om det værdifulde i, at du selv tager aktivt del i salget. Din begejstring for dit eget hjem og vores evne til at lukke handler, er mange penge værd for dig. Når du åbner døren, så forstår køber at det her er ikke bare en bolig – det er et hjem, og det kan ingen ejendomsmægler gøre dig efter.

Med over 15 års erfaring i bolighandel, hjælper vi dig sikkert igennem hele processen og sørger for alt fra annoncerings-, salgsarbejdet og købsaftale til udfærdigelse af skøde og berigtigelse af handlen. Hos os, har du kun én rådgiver igennem hele salgsprocessen - lige fra første vurderingsmøde og til nøglerne er overdraget og pengene fra salget er frigivet til dig

Det er ligetil hos os og vi har ALTID FAST LAVT SALÆR.

Bestil en vurdering på 31 14 56 60.

 

Forretningens CVR: 10170966

Se afdelingens boliger

Du åbner døren - vi lukker salget

Hos RobinHus’ ejendomsmægler i Nyborg, Svendborg og øerne sælger vi din bolig sammen med dig. Du åbner nemlig døren for potentielle købere, og vi lukker salget og klarer papirarbejdet. På den måde kan vi skaffe den bedste salgspris, og du vil få et så godt salg som muligt med den største bundlinje.