Du får føling med salget

Når det er dig, der viser frem, har du automatisk hele tiden føling med, hvordan salgsprocessen går og hvor stor interessen er. Du ved, hvis der kommer mange købere, og du ved, hvis der kommer få. En process der er både helt naturlig og behagelig, og hvor mægleren stadig klarer forhandlingsfasen for dig.

Din mægler bliver ikke en autoritet, du er nødt til at tro på, men en samarbejdspartner, som er nødt til at lytte til dig, for du har mødt køberne.Du kender boligen bedst

Det er egentlig helt indlysende: Det er dig, der har boet på stedet, der kender boligen og kvarteret bedst. Derfor kan du automatisk svare på spørgsmål, som ingen ejendomsmægler kan: Kan gulvet slibes af igen? Hvor ligger den bedste skole? Og er der legekammerater på vejen? Derfor vil køberne hellere tale med dig end med en mægler, der skal "undersøge det og vende tilbage".

Kort fortalt - hos RobinHus viser sælger naturligvis selv frem, fordi du kender boligen bedst.

Mæglerens forhandling af pris m.m. går bedre, når du og køber har mødt hinanden

Det at køberne har mødt dig på fremvisningen er en fordel, når det kommer til mæglerens forhandling af pris og købsaftalen skal på plads. Hvorfor - jo, fordi det er menneskelig natur, at man er lidt mindre stejl og lidt mindre hård i sine krav, når modparten er nogen man har mødt og set i øjnene. Det er ganske enkelt nemmere og hurtigere at komme i mål, når køber og sælger har sat ansigt på hinanden.

Du bestemmer, hvornår der skal gøres klar til fremvisning

At sælge bolig kræver en indsats, først og fremmest fordi boligen skal gøres klar til at blive vist frem: En ren og ryddelig bolig sælger sig bedst, og det er op til dig, uanset om der kommer en anden og viser frem. Og når du viser frem, er det dig der bestemmer hvornår, i stedet for, at du skal gøre klar, når det passer i mæglerens program.

Bestil en gratis salgsvurdering

Derfor skal du vælges os